single kitchen
Single Kitchen









Dapur Bujang- Ais krim Goreng

Loading...

ais cream dapur bujang

http://youtu.be/t-Hw_G3LBdo

Wednesday, 25 January 2012

our team


 Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera sume.....

Duduk ditepi pohon cemara,
Duduk bersama si bujang senang,
Pelbagai juadah yang kami sedia,
Di mana lagi kalau bukan di dapur bujang.


Wah gitu!! Bukannya apa, sebelum nak mula, kenalah bagi ‘intro’ kan.barulah ade mood..ok ! nak dipendekkan cerita ,eloklah rasanya kami perkenalkan ahli kumpulan kami . kumpulan kami ini ditubuhkan pada 17.1.2012 pada jam 12.30 tengah hari. Ahli kumpulannya pula semuanya ada 10 orang. Comel-comel semua. (comel ke ?? tangan dibahu mata di atas ) ahahha iaitu ila, shira,putri,nurul,yin,zunik,bahiya,azrina, syakirin dan ashaari. Dah nama pun dapur bujang of coz lah kami nak kongsi semuanya pasal makanan.kan Bujang tu pula di ambil sempena kami semua ni yang masih bujang. Single and available! Hehehhh. Tak ada kene mengena pun sebenarnya. Kalau kita cerita pasal makanan, mulalah kita bayangkan macam-macam kan. Tempoyak lah belacan lah,pizza lah macam-macam lah kan. Kita semua dah sedia maklum yang Malaysia ni ada pelbagai bangsa, so bila dah ada pelbagai bangsa ni, macam- macam makanan yang wujud.dari semenanjung sampai lah sabah dan Sarawak. Bak kata orang, selagi boleh makan, kita makan ! tapi, makan-makan jugak, berpada-pada lah ye. Kesihatan jangan lupa. Tu yang paling penting.Jadi inilah yang kami cuba hidangkan pada anda semua iaitu ‘share’ makanan yang sedap-sedap untuk anda. Confirm puas hati ! mana tau nanti ada yang boleh cuba ke. Tapi ! apa yang menariknya lagi , kami bukan sahaja nak cerita tentang makanan je, tp siap bagi tips lg !! tips ape ?? haa..kalau nak tau, kenalah follow blog ni. haa..okay ! assalamualaikum.


1 comment:

catch it